1. POLÍTICA DE PRIVACITAT

L'Escoleta dels Encants manifesta el seu respecte i compliment de les disposicions recollides a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Per això, l'informa de la seva política de protecció de dades perquè vostè determini voluntàriament si desitja facilitar les seves dades personals a l'Escoleta dels Encants.
L'Escoleta dels Encants l'informa que les seves dades personals introduïdes a través de la pàgina web (en endavant, el Portal), així com les que pogués facilitar en el futur en el marc de la seva relació amb aquesta entitat, seran recollides en fitxers titularitat de l'Escoleta dels Encants, que serà també la destinatària de les dades. Aquests fitxers tenen la finalitat de gestionar, administrar i prestar-li els serveis a través del Portal de L'Escoleta dels Encants.

L'Escoleta dels Encants manté els nivells de protecció de les seves dades personals conforme al Reial decret 1720/2007, i ha establert tots els mitjans tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades que vostè facilita a LA COMPANYIA, sense perjudici que les mesures de seguretat a Internet no siguin inexpugnables.
LA COMPANYIA es reserva la facultat de modificar aquesta Política de Privacitat per adaptar-la a les novetats legislatives, jurisprudencials o d'interpretació de l'Agència de Protecció de Dades.
La present Política de Privacitat podrà ser complementada per altres clàusules o condicions generals d'accés a determinats serveis, en cas que aquest accés suposi alguna especialitat en matèria de protecció de dades de caràcter personal. En tot cas, aquestes especialitats no són aplicables a les seves dades personals si no accepta les esmentades clàusules o mencions.

2. AVÍS LEGAL

Condicions generals d'ús de la web
L'Escoleta dels Encants l'informa que l'accés i ús de la present pàgina i tots els subdominis i directoris inclosos sota la mateixa (en endavant, conjuntament denominats com el Portal), així com els productes o serveis que a través d'ell es puguin obtenir, estan subjectes als termes que es detallen en aquest Avís Legal, sense perjudici que l'accés a algun d'aquests productes o serveis pugui precisar l'acceptació d'unes Condicions Generals addicionals.
Per això, si les consideracions detallades en aquest Avís Legal no són de la seva conformitat, preguem no faci ús del Portal, ja que qualsevol ús que faci del mateix o dels serveis en ell inclosos implicarà l'acceptació dels termes legals recollits en aquest text.
El Portal té per objecte promocionar les activitats que realitza L'Escoleta dels Encants
L'Escoleta dels Encants es reserva el dret a realitzar canvis al Portal sense previ avís, amb l'objecte d'actualitzar, corregir, modificar, afegir o eliminar els continguts del Portal o del seu disseny. Atès que l'actualització de la informació no és immediata, li suggerim que comprovi sempre la vigència i exactitud de la informació continguda en el portal.
Les condicions i termes que es recullen en el present Avís poden variar, per la qual cosa el convidem a revisar aquests termes quan visiti de nou el Portal o sol·liciti un nou servei. 

Links o hiperenllaços


L'Escoleta dels Encants li facilita l'accés a altres pàgines web que considerem poden ser del seu interès. L'objectiu d'aquests enllaços és únicament facilitar la recerca dels recursos que li puguin interessar a través d'Internet. No obstant això, aquestes pàgines no li pertanyen, ni es fa una revisió dels seus continguts i, per això, no pot fer-se responsable dels mateixos, del funcionament de la pàgina enllaçada o dels possibles danys que puguin derivar de l'accés o ús de la mateixa.ç.

Privacitat


L'Escoleta dels Encants compleix amb la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i amb qualsevol altra normativa vigent en la matèria, i manté una política de privacitat sobre les dades personals, en la qual es descriu, principalment, l'ús que es fa de les dades de caràcter personal, s'informa a l'Usuari detalladament de les circumstàncies essencials d'aquest ús i de les mesures de seguretat que s'apliquen a les seves dades de caràcter personal per evitar que tercers no autoritzats puguin accedir-hi.

Responsabilitats de l'usuari

L'Usuari es compromet a utilitzar els serveis del Portal d'acord amb els termes expressats en el present Avís Legal i la mera utilització dels mateixos implicarà l'acceptació d'aquest.
L'Usuari que actuï contra la imatge, el bon nom o la reputació de L'Escoleta dels Encants així com qui utilitzi il·lícitament o fraudulenta els dissenys, logotips o continguts del Portal, serà responsable davant L'Escoleta dels Encants de la seva actuació.

Drets de propietat intel·lectual i de propietat industrial


Tant el disseny del Portal i els seus codis font, com els logos, marques, i altres signes distintius que hi apareixen, pertanyen a L'Escoleta dels Encants o a les families col·laboradores i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.
El seu ús, reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat similar o anàloga, queda totalment prohibida llevat que hi hagi autorització expressa per escrit de L'Escoleta dels Encants o a les families col·laboradores.
Els continguts del Portal estan igualment protegits per drets de propietat intel·lectual de L'Escoleta dels Encants o de tercers. L'ús dels continguts elaborats perL'Escoleta dels Encants serà permès únicament en l'àmbit d'una relació contractual amb la mateixa o amb aquestes entitats.
L'Escoleta dels Encants declara el seu respecte als drets de propietat intel·lectual i industrial de tercers; per això, si considera que aquest lloc pogués estar violant els seus drets, preguem es posi en contacte ambL'Escoleta dels Encants a l'adreça de correu electrònic indicada al principi d'aquestes polítiques.

Llei aplicable i jurisdicció


La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d'interpretació dels termes que conformen aquest Avís Legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els productes o serveis d'aquest Portal, serà la llei espanyola, llevat que les normes de protecció dels usuaris estableixin la aplicabilitat d'una legislació diferent.
Per a la resolució de qualsevol conflicte que pugui sorgir amb ocasió de la visita al Portal, L'Escoleta dels Encants i l'Usuari acorden sotmetre als jutges i tribunals de domicili de l'Usuari, sempre que aquest estigui situat en territori espanyol o a qualsevol altre fur el qual l'aplicabilitat vingui imposada per les normes de protecció dels consumidors i usuaris.