L'espai de tardes.
Es tracta d'un projecte integral amb l'Escoleta. Així com l'Escoleta als matins esdevé un espai per acompanyar els infants, l'espai de tardes és un espai de cures per a cadascún dels integrants de la família.

"la família com a suma d'individus"
"per a cuidar als infants cal ser cuidat pels iguals"
"per acompanyar als nostres fills en el seu creixement cal ser acompanyats en el propi creixement"
"per a sostenir a l'altre, cal ser sostingut"

L'espai dels Encants està obert a tothom, tant a les famílies del projecte de l’Escoleta, com a qualsevol persona que desitgi gaudi de les propostes que oferim.
Amb aquest objectiu, l'Espai dels Encants es divideix en tres eixos.
-l'espai pel JO
-l'espai pel TU I JO
-l'espai pel NOSALTRES
Es concretarà en propostes de classes i tallers setmanals, xerrades un divendres al mes i tallers intensius els caps de setmana.L'espai pel JO:

Es proposen activitats que possibiliten disposar d'un espai regular per trobar-se amb un mateix, per connectar-se amb l'essència personal, per desfer-se de tot allò que ja no ens cal i nodrir-nos d'energia vital.
Cercles de dones i homes, teràpia personal (Gestalt, i Teràpia Sistèmica).

L'espai pel TU I JO

Es proposen activitats per tal de cuidar de la parella, especialment en un moment vital on apareix la paternitat i maternitat i pot ser interessant disposar d'espais de trobada i de creixement conjunt.
Acompanyament a la criança, Cercle de Creixement Familiar, Sexualitat i contacte (Crecer Criando), comunicació noViolenta, teràpia de parella (Gestalt i Teràpia Sistèmica).

L'espai pel NOSALTRES

Es proposaran activitats per compartir en família, on els infants puguin ser els protagonistes (tant els més petits com els germans més grans), amb l'acompanyament de les seves famílies i a on tinguin el seu propi lloc.
Aquest espai de comunitat enriquirà el nostre nucli familiar alhora que ens nodrirem pel fet de compartir amb d'altres famílies i a través de les diverses propostes facilitades per professionals.
Classes regulars de moviment  lliure d'inspiració Pickler, espai de joc-grup de criança .

Oferim espai per cuidar al Sistema familiar, a través de la Teràpia Sistèmica Familiar ( teràpia infantil, adolescència i família) i les constel·lacions familiars. Afavorint les relacions i els vincles familiars perquè siguin saludables, es veu reflexat majoritàriament en una millora en la qualitat de la convivència a la família. Acompanyem diferents moments per on passa la família, com processos de transformació del sistema familiar... els moments de creació de noves estructures familiars, processos de separació, adopció, acollida, i creació de famílies de fusió amb les noves parelles.

 
 
 

Per a més informació enviar un email a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.